Revizor u Splitu u gostima

U četvrtak 6. juna sa početkom u 19.30h, u Kiosku Društva Marjan (na Prvoj vidilci) u Splitu, održaće se promocija splitskog izdanja Fanzina Revizor naslova Nostalgija budućnosti. Na promociji će sudjelovati autori i autorice čiji radovi su zastupljeni u Fanzinu, a ispred Fondacije Revizor u gostima u Splitu boraviće Irfan Hošić. Događaj će moderirati Ivana Meštrov i Duška Boban. Splitski broj uredila je historičarka umjetnosti Ivana Meštrov, gdje je na 32 strane okupila ključne protagoniste splitske kulturne i umjetničke scene  autore i autorice, teoretičare i praktičare i aktiviste i time načinila svojevrsni presjek aktuelnih zbivanja, umjetničkih pozicija i proaktivnih tendencija u tome gradu.

Promocija je zamišljena kao neformalno okupljanje u, i kod Kioska na Marjanu, kao mjestu ideoloških i ekoloških spoticanja zadnjih godina. Uz neformalno predstavljanje ideje nomadskog glasnika čija ideja je nastala u Bihaću u sklopu Fondacije Revizor  koji je do sada objavljen sa temama iz Bihaća, Tuzle i Banjaluke, a nakon Splita slijedi Rijeka  želi se markirati važnost regionalnog međusobnog djelovanja na polju kulture i umjetnosti. Zajednička prošlost, podudarna sadašnjost i neizvjesna budućnost zalog su toj nužnosti i potrebno ju je aktivnije promišljati.

Broj Nostalgija budućnosti biće dostupan gostima i publici gratis a online verzija dostupna je na ovome linku. Više informacija o samome broju nalazi se na sljedećem linku